maanantai 31. elokuuta 2015

Paapan puutyömaa


Huh huh! Kyllä on luvattoman kauan kulunut aikaa viime postauksesta! :P Syinä siihen laiskuuden lisäksi megahidas tietokone, jolle en osaa tehdä mitään nopettaakseni sen toimintaa edes hieman (vinkki:poista ylimääräiset ohjelmat. MITEN ja mistä tiedän mitkä on niitä?! RRRG!! no niin, tietsikka-angstista eteenpäin..). Ropale ei siis ole houkutellut istumaan ääreensä. Lisäksi olen aloittanut työt perhepäivähoitajana ja arki on sen kautta etsinyt uusia uomia + olen j o u t u n u t nukkua enemmän öisin, harrastelujen sijaan.. Pöh. ;P

Tässä nyt kuitenkin paapan suklaista synttärihyvää juhannuksen tienoilta. En edes muista miten paljon sulatin maito -ja tummaasuklaata "männyn kantoon", mutta PALJON. Nam! :) ..ja koska ajan kulu ja dementia: en muista sitäkään mitä kakussa on välissä!! Pystyyn pykättynä kääriskakkuna kuitenkin tämän toteutin. 

Yön pimeinä tunteina tein tätä suurella innolla. Kirvestä varten sulatin yhteen pari IKEA:n mehujäätikkua (jotka vaan pyörivät laatikossa, eikä ole tullut käytettyä) saadakseni niistä sopivan tukivarren läpi kakun. Suunnitelma oli tarkka, mutta minä liian innokas. Jouduin siis tekemään vuosirengaspäällisen kahteen kertaan.. ;( Mutta pääasia että lopputulos oli maistuva (muistaakseni;))! Kirveen sisältä löytyy vaahtokarkki-muromassainen runko, jonka päällä sokerimassaa. 

Paappa on rekisteröity tavaramerkki! ;)

2 kommenttia: