tiistai 26. toukokuuta 2015

Ambulanssi-sairaanhoitajan erikoiskuljetus

Hyvä ystäväni juhli valmistumistaan ambulanssi-sairaanhoitajan yamk-tutkintoon, sekä uutta "päällikön" virkaansa. Halusin tietysti tehdä juhlaan lanssi-kakun. ;)
Ihan ei taaskaan mennyt putkeen, kun olin varannut värkkejä turhan naftisti (oi kyllä, eka kertaa meni ihan äin päin täytehommat, kun yleensä teen niitä n.tuplat enemmän kun tarvis..). Lisäksi olin unohtanut ostaa lisää vaahtiksia, joten muromassa kului kaikki "hyttiin". Katto oli siis vastoin suunnitelmiani pakko koota sokerimassasta, mikä taas olisi pitänyt ennakoida ja tehdä se kuivumaan hyvissä ajoin, eikä kakuntekoiltana samassa rytäkässä. Lätsöttäähän se, vaikka tukena onkin varrastikku-ristikko!
Toinen harmitukseni liittyy toiseen takarenkaaseen, joka oli jostain syystä yön aikana (tai sitten olin huomaamattani painanut sen väärään asentoon siirrellessäni kakkua jääkaappia kohti) painunut vinoon.
Pikku takaiskuja, joista ei onneksi kukaan ainakaan ääneensä moittinut mitään. ;p
Niihin käytännössä kesken loppuneisiin täytteeisiin kuului appelsiinituorejuustosta, mascarpone-juustosta, kermasta, appelsiinin raastetusta kuoresta ja appelsiinin hedelmälihasta koostettu seos, sekä makuparina mascarponen ja Fazerin sinisen sopusointuinen seos. Näitä jouduin viimeisessä täytekerrosksessa jatkamaan kuorruttamista varten tekemälläni marenkivoikreemillä. Ei kiva. :/
Päällinen ja härpäkkeet ovat sokerimassaa  ja pohjina kaksi gluteenitonta kääretorttupohjaa, joista toinen vaalea ja toinen tumma.
Hytissä mukana kätevästi työ -ja vapaa-ajan tarvikkeita. ;)


??!!

..potilas meinaa hypätä kyytistä?!

Onnea vielä, ihanaakin ihananpi Heli<3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti