maanantai 31. elokuuta 2015

Masukakkuilua

Sain tehdä elämäni ekan "masukakun". Toiveena oli unisex-väritys ja vauvan jalkapohja masulla. Kuinka ollakaan, en muista tämänkään kakun täytteitä enää.. kuvasta toki vois päätellä sisällä olevan ainakin ehkäpäs mangomoussea.? :P Simppeli tehdä, laitoin kokoamisvaiheeen kuvaa mukaan. Sopivan kokoisiin kulhoihin siis osat koottu ja annettu jähmettyä ennen kumoamista. Pinnalla sveitsiläinen marenkivoikreemi, jonka päällä massapinnoitteet. :)

Tämän kakun kanssa tuli sähellettyä luovutushetkellä oikein kunnolla.. Ensiksikään en ollut muistanut ilmoittaa hakijalle kakun kokoa, joten hänen mukanaa ollut tarjotin oli tottakai ihan liika pieni. My Little Pony-linnan pakkauksesta sai onneksi leikattua sopivan kuljetuslaatikon.. ;) Seuraavaksi hätäilin kakun siirrossa ja vetäisin kikit ja mahan erilleen! Se nyt toki oli samantein korjattavissa, koska olin kuorruttanutkin ne erillään. Kakunhakijan ilme vain oli hieman kauhistunut pilkkomisoperaatiostani. Krhm..minä hyvä...eikä siinä vielä kaikki: Sovitellessani kakkulaatikkoa autoon, pökkäsin kädelläni tutista palan pois. Senkin sai onneksi korjattua äkkiä. Sitten toivoinkin kakun katoavan pihasta -ja äkkiä, enen kuin istun siihen, pudotan sen tai aivastan sen päälle.

Kakun noutaja oli muuten puolituttuni, enkä tullut edes kysyneeksi kenen vauvakutsuille kakku tuli! Myöhemmin kuitenkin luin lehdestä poika-uutisia. Isosti onnea heille! :) Muuten olin masuun ihan tyytyväinen, mutta en pidä siitä miten tantun helma laskeutuu kakkua ylhäältä päin katsottaessa. Pyöristystä olisi kaivannut siis. Ensi kerralla pitää muistaa! ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti