sunnuntai 24. elokuuta 2014

Late Lammas / Shaun the Sheep + VW kupla

Oli synkkä ja myrskyinen yö.. No - ei myrskyisä, mutta synkkä kylläkin ja JOSSAIN myrskysi, koska sähköt menivät poikki peräti kolme kertaa kakuntekoyönä. Saipa kokeilla massahommia taskulampun valossa. ;)
Ison pojan kolmikymppiskakku syntyi lopulta kuitenkin Late Lampaan ja päivänsankarin upean kuplavolkkarin kimppakyydistä. Onnea ihana Jussi! :)
BÄ-ä-ä!!!!!!!!!!
Lampaat vauhdissa. :)

"Sirkka" ei pienistä piittaa. ;)


Vuhku koittaa pysyä perässä kynsin ja hampain.. Vai joko raukka tuli yliajetuksi??


Timpalta meinaa karata nalle. Varovasti siellä katolla!!

Ahdastakin näyttää kuplassa olevan. :)Nurmikko oli alunperin tarkoitus toteuttaa "ruohotyllalla", mutta kun kakun tekoa oli takana kahdeksan tuntia, alkoi peti kutsua sen verran hanakasti, ettei auttanut muu kuin luovuttaa. Nyt kyllä vähän harmittaa.. :P Hahmot on tuttuun tapaan toteutettu sokerimassasta. Teelmyksen sisätiloista löytyy kaakaopohja mustikka-vadelma-rahkalla ja kermalla, sekä kokeiluun päässeellä Blå Bandin vaniljakastikkeella. Kastikkeesta sanottakoon, että tekeminen oli tosiaan niin helppoa kuin netistä lueskelin ja makukin oli sitä mitä odotin: maistui siis valmiskastikkeelle, päätelköön siitä jokainen itse mitä makunystyrät tykkäsivät.. :D

2 kommenttia: