maanantai 17. marraskuuta 2014

My Little Pony - synttärit ja Fluttershy-kakku ;)

Ihana esikkomme täytti jo kokonaiset kuusi vuotta. Melkein vuoden neiti ehti aina silloin tällöin mainita, että "Muista äiti sitten, että kummä täytän kuus, niin mä haluisin semmosen pinsessa-kaakun, että siinä olis linna ja minä pinsessana ja kukkia ja Hampaaton (SE lohikäärme SIITÄ ihanasta leffasta :)) ja ja.." Tarkat luonnokset ja suunnitelmat olivat minulla kirjattuna siis jo hyvissä ajoin ennen marraskuuta.. kunnes jokunen viikko ennen juhlia tein kakkutarviketilausta ja päätin vielä varmentaa neitokaisen toiveen. Siinä vaiheessa minulle vastattiin kutakuinkin näin:"Eiiiii eiii, kun mä haluisin sittenki semmosen mai litse poni-kaakun jossa olis tämä poni (Näyttää Fluttershy-nimisen ponin kuvaa värityskirjastaan. Ja ei, en tiennyt tuon ponin nimeä ennen kuin googlettamalla hain tuosta kyseisestä perhos-ponista kuvia, samalla tajuten mitkä sanahirviöt noilla kaikilla on nimenä. :P)!". Tuumasta toimeen! ;) ..ja jos joku ei vielä ole huomannut, niin KYLLÄ: minä olen meillä se, joka innostuu aina eniten kaikista synttäreistä! :D


Tässä pikku ponimme jo ajatusta pidemmällä. Unelmatorttupohjien välissä on tällä kertaa karpalohillosta tehtyä rahkaa, jonka kamuna toimi hyvin vaniljatuorejuuston ja kerman sekoitus. :)

..ja siinä hän on: miss Fluttershy! Arvoin kauan kuorrutanko ponin sokerimassalla vai "sveitsiläisellä marenkivoikreeemillä", päätyen lopulta jälkimmäiseen. Nyt vähän mietityttää olisiko massa ollut sittenkin parempi vaihtoehto. Sillä poniin olisi saanut "muovimaisemman" fiiliksen. Nuo tämän päivän tietokone-ponit näyttävät muutenkin niin kovin erilaisilta kuin ne, joita itse lapsena tuli katsottua. :S

Pylly<3Silmiin ja siipiin tykästyin! :)


Kerrankin teurastus-kuva kakusta. Aika brutaalia! ;)

Tämän sokerimassa-sateenkaaren oli tarkoitus tulla ponin yläpuolelle, mutta kas kun kakun tehtyäni tajusin koonneeni sen aivan liian kaposelle alustalle! Onneksi kaaren sai hyötykäytettyä tyttöjen koristelemien kuppikakkujen ylle. Pilvien sisustat ovat meidän iskän herkkua, eli riisimuro-vaahtokarkki-massaa, joka on päällystetty sokerimassalla. Huh, kyllä hammaspeikot on meidän isännän kavereita! :P Kaaren tehtyäni jänskätti ehtiikö se kuivahtaa tarpeeksi muutamassa päivässä. Kiertoilmauunin puhalleltavanakin se kävi ja kuivashan se. Pelkoni kaaren katkeamisesta ylhäältä osoittautui turhaksi - sen sijaan se napsahti poikki "jaloistaan", kun ei ollut kunnolla suorassa pilvien välissä ja kaatui naamalleen. ;P Kuppikakut eivät onneksi vielä tässä vaiheessa olleet lautasella, joten kaari vaan takaisin paikalleen - nelisen senttiä matalampana ja huomattavasti suoremmassa vain. :)
Tällä 4-vuotiaan asettelemalla perhosella on "Selässä mukana juokaa sen laspille." <3
Kuppikakku-tehdas työn touhussa siskosten toimesta. :) Synttärisankari väsäsi perhoset omin pikku kätösin jo koristelua edeltävänä päivänä.

Noin vaan! Onnea rakas<3<3<3<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti