sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Angry Birds + kulkupeli + yhdessä ystävien kanssa

Kummipojan kakkuvisio oli vielä viime tingassa vaihtumassa Palomies Samiksi, mutta vihaisella linnulla sitä kuitenkin sitten mentiin läpi nämä 4v-bileet. :) Tatun toiveesta liitin teokseen mukaan myös banaaneja. ;)

Kakunteko-aamu valkeni pahaenteisissä tunnelmissa. Vettä satoi ja joka lapsella oli aamusella väärä jalka lipsahtanut sängynlaidan yli. Äitiäkin alkoi aamupäivän mittaan pikkuhiljaa kyrsimään jatkuva riitely. Vee-käyrän noustua jo yli keskilinjan, lähdettiinkin sitten leipomaan! ;) Marenki-voi-kreemiä tehdessäni onnistuin pariin otteeseen sekoittelemaan valkuaiset ja keltuaiset keskenään niitä erotellessani ja kotvasen kuluttua huomasin pihauttaneeni vesihöyryä kreemiin tulevan marenkipohjan joukkoon, eikä se tietenkään vatkaantunut toivotulla tavalla. Onneksi kakku oli suhteellisen pieni ja maku kuitenkin kohdillaan, joten mömmö täytti tehtävänsä. :) Mainittakoon kuitenkin, että seuraavana päivänä paistoi aurinko ja yöllä keittiössä koottiin kakku ilman yhtäkään ärräpäätä. Hurraa! :)

Tämä lintu kieseineen oli varsinainen suklaan riemuralli: täytteenä valkosuklaa + kerma + maustamaton tuorejuusto, jonka kanssa kaasuttelemassa marianne crush + kerma + tuorejuusto + loraus minttu-aromia. Lisäksi ruskea sokerimassa oli maultaan "suklaa" ja massan alla piilevä sveitsiläinen marenki-voi-kreemi runsaan kaakaoinen. Ainiin! Pohjana tietenkin paljon suosimani unelmatorttu-pohja, josta on mielestäni kaikkein paras sirkkelöidä paloja muotoon kuin muotoon. Tällä kertaa tein sen puolitoista kertaisena ja pohjasta tulikin oikein kuohkea. Oh nom!

 Olin kyllä loppuviimein suoritukseeni ihan tyytyväinen, näin kun neitsytmatkalla oltiin - enhän ollut aikaisemmin edes piirtänyt yhtäkään "änkkäriä" ruutuvihon kulmaan. Harmittamaan jäi oikeastaan vain linnun valkoinen maha, jonka olisi tetenkin pitänyt olla hailakan vaalean ruskea. Niin paljon ei kuitenkaan harmittanut, että olisin purkanut koko linnun sen takia. :P

 Linnun sisusta on kakkua ja päädyin kokoamaan sen ensin lautasen päälle ja vasta sen jälkeen auton kyytille, että kasvojen ym. yksityiskohtien tekeminen olisi helpompaa. Yllättävän vaivattomasti onnistui myös kiukkupussin siirto-operaatio, kun apuna oli linnun alla oleva "istuin". :)


 Oma suosikkikohtani tässä kakussa ovat ehdottomasti nämä "laudat" auton ympärillä <3

 Kummipojan isosiskon 5v-synttärit vietettiin samalla kertaa. Minttu sai unelmiensa rinsessa-kakun omalta kummitädiltään. Taustalla näkyy myös lasten äidin tekemä upea voikkarikakku. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti