sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kissabussi / Catbus ! !

Herkkä esikkomme täytti viisi vuotta <3 Päivänsankarin kakkutoiveeseen kuului kissabussi ja kukkia. Nämä sitten piti parhaansa mukaan toteuttaa. :) Ja tiedoksi niille jotka ihmettelevät, että mikä ihmeen kissabussi: katsokaa (mun mielestä maailman ihanin leffa!! ;)) Totoro, johon meillä ei kyllästytä koskaan!
Kakun pinta ja koristeet ovat voikreemiä ja sokerimassaa. Kissabussin viikset toteutin riisinuudelin avulla. Valkoisessa laatassa kissan pään yläpuolella ei ollut sotkua, vaan sankarin nimi. ;)

Matkustajina kyydissä ovat synttärisankari pikkusiskonsa -ja veljensä kanssa, sekä tietenkin Totoro pikku ystävineen. :) Bussin katolla olevat hiirulaiset toimivat heijastimina ja pieninä lamppuina..elokuvassa siis.. mutta ymmärtääksesi kunnolla, katso leffa. ;)

Sokerimassakukkien kimpussa kului TODELLA kauan aikaa, mutta niitä oli ihana näpertää! Aika lensi jälleen siivillä ja äiskän yöunet jäi rippeiksi, mutta kyllä unettoman yön korvasi synttäritytön ilme ja kiitokset <3 Kerrankin olin OIKEASTI tosi tyytyväinen työhöni.. Kunnes menin tarkastelemaan kisuliinia "oikeista" kuvista. Kakkua tehdessä minulla oli mallina tyttären unileluna toimiva kissabussipehmolelu. Virheitä löytyi roppakaupalla, mutta eiiii se mitään. Pääasia oli hyvät kemut ja lasten aito ilo äitin aikaansaannoksesta <3
Rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti