maanantai 21. lokakuuta 2013

Ihanimmalle sarjistaiteilijalle!!

Mitä antaa lahjaksi kolmikymppiselle, jolla on jo kaikki tarpeellinen olemassa? Kaakku tietysti! Tässä projektissa pääsi taas kokeilemaan uutta, sillä päivänsankarin toiveesta kakun piti olla vege-versio. Löysin herkullisen kakkupohjan ohjeen täältä ja mukailin täytteeksi tulleen suussasulavan suklaamoussen tästä blogista.lainaamallani ohjeella. Nam!

Tästä lähtee..

Ajatuksena oli saada kakun alaosa näyttämään luonnospaperikasalta. Päälle halusin sankarin luomia hahmoja, sekä yhden suuren rakkauden kohteen; dinosauruksen. Kolmekymmentä kynttilää sai aseteltua sopivasti minikakun päälle.
 Sauruksen pintaa olisin halunnut vielä hioa, mutta kiire pukkasi päälle kun halusin teelmyksen piiloon ennen synttärivieraiden saapumista + kakku oli tässä vaiheessa tönöttänyt huonelämmössä niin pitkään että sen oli jo aikakin päästä viileään vähän jähmettymään. Onneksi talosta löytyy runsaasti kylmää varastotilaa, sillä jääkaappiin tätä hökötystä ei olis saanut ehjänä mahtumaan.

 Kynä. :)

 Terveiset siililtä (jolla myös oli synttärit) <3
Onnea vielä ihana Milla <3

4 kommenttia:

 1. Loistava. Esillä kaikki ne elementit mitkä liittyvät Millaan.
  TAIDETEOS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) ..vaikka moni asia jäi puuttumaankin. Nää on taas näitä jotka tulee mieleen jälkikäteen kun kakkua kattelee kuvista. :D

   Poista
 2. Millan kakussa maut myös kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Makuhan se kuitenkin lopulta on tärkeintä kun täytekakusta puhutaan. :)

   Poista