Kipeiltyäni pääsiäisen, päätin herkku-palkita ihmisiä seuraavana viikonloppuna. :) Idean lainasin kinuskikissan pinjatakakusta. Pieni ja älyttömän suklainen kakku on koottu unelmatorttupohjan paloista pyöreäpohjaiseen kulhoon. Vuorasin siis kulhon kelmulla, latelin kerroksen pohjan palasia, väliin simppeliä täytettä appelsiinituorejuustosta ja kermasta, sekä ohut sipaisu suklaalevitettä (esim Nutella tai Niki), toinen kerros pohjaa, jonka päälle kerros kaakaovoikreemiä. Sitten kehitelmä hetkoseksi pakastimeen. Keskelle siis jää "pesä" karkeille, jotka lisäsin kreemin jässähdettyä kovaksi. Karkkien päälle vielä loput pohjan murenot ja kreemiä, pinnan tasoittelu ja hetkoseksi kylmään.Nyt tätä selostusta kirjoittaessani herää kytevä harmitus, etten ottanut vaihekuvia.. :l
Tämä oli siis "hieman" extempore viritelmä, mutta ällityttävän hyvin jämäkät täytteet pitivät laitoksen kasassa, kun se hetkosen sai kylmässä kelliä ennen kippausta tarjoiluastialle. Nopeat kermapursotukset päälle ja ai että oli HYVÄÄ + lasten (ja aikuisten;)) ilmeet kun kakun sisältä paljastui murukätkö! Noms!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti