maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pikku Kakkonen

Meidän vauhdikas nuori herra täytti kaksi vuotta ja ennen juhlia minä sain ahaa-elämyksen: miksi en oo aiemmin tajunnut, että täydellinen kaksivuotiskakku on tietenkin PIKKU KAKKOS-KAKKU! Tuumasta toimeen! :) Helle oli huima ja pelkäsin miten kakun kanssa käy, mutta tuuletin oli jälleen oiva apuri. ;) Kokosin teelmyksen nurin niskoin makaavalle uunipellille, joten alapuolelle jäi sopivasti tilaa neljälle litteälle kylmä-kallelle, eikä kakun lämpöhalvausta tarvinnut pelätä edes tarjoilupäivänä, vaikka herkku tönötti pöydällä monta tuntia.
 Tähän väliin on myös kiitettävä iki-ihanaa anoppia, joka "tuppautui" siivoamaan että miniä saa harrastaa, sekä maailman parasta pikkusiskoa ja tämän urheaa avopuolisoa, jotka ottivat päivätyökseen meidän vauhti-kolmikon. ;) Tässä hommassa olisi mennyt koko yö ilman apuvoimia, olette ihania<3<3<3
 Gluteenittomassa herkussa on kaakaopohjat, joiden välistä löytyi tummaa, sekä vaaleaa suklaata tuorejuustoon sekoitettuna. Kaverina tottakai vuodenaikaan sopien oman maan mansikoita (jotka muuten myös anoppi keräsi tähän kakkuun. Tarviiko mun tehdä enää mitään itse??) kerman seassa, reilun kokoisina paloina. Slurp! Pursotukset on tehty kreemillä, jonka ohjeen bongasin Ahonlaita-blogista. Tätä teen toistekkin, oli suussasulavaa ja äärimmäisen hienorakenteista tavalliseen voikreemiin verrattuna. Kreemin värjäämiseen olen käyttänyt pastavärejä.
Kaksivuotiaan tallustelemaa reittiä. :) Onnea meidän suloisuudelle<3

"..Jospa kukaan ei huomaiskaan.." ;)



2 kommenttia:

  1. Piti tulla tätä uudelleen katsomaan, aivan ihana!!

    Muutenkin mahtavia oivalluksia sinulla leipomustesi koristeissa :) Kiva blogi!

    VastaaPoista