lauantai 7. kesäkuuta 2014

c-kasetti kakkonen

Eräisiin kasaribileisiin pääsin väsäämään uuden c-kasetin. Kaakusta piti piisaaman 40 vieraalle, joten viime hetkellä tajusin että jotain on keksittävä, ellen halua ihan liian ylipaksua kasettia. :D Päämääräksi muodostuikin värkätä kasetti kasarihenkisten kuosien/kankaiden päälle. Oman haasteensa tehtävälle antoi helle, ja hainkin tuulettimen humisemaan pöydän ääreen. Siitä huolimatta yksi nurkka kasetista ehti vetistyä liikaa ja massa repesi. Kyllä harmitti. ;(
 Vaaleanpunaiseen alareunaan pääsin testaamaan uutta vetoketju-muottiani. :)


 Muutokset kaakkusuunnitelmiin tein illalla omin päin, joten kakun luovuttaminen eteenpäin jännitti niin paljon etten muistanut edes esitellä tätä rikkonaista nurkkaa. :P ..vaikka eihän sitä nyt toki voi olla huomaamatta ilman sanomistakin. :D
 Väliin tämän laktoosittoman ja gluteenittoman teelmyksen tummiin pohjiin tuli sama setti kuin edelliseenkin c-kasettiin, eli mansikkarahkaa tuorejuusto-maitosuklaa-seoksella. Toivottavasti maistuu juhlijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Kerrassaan mahtavia kakkuja siulla täällä! :D Ihanaa!
    Mutta voi kurja tuo reunan repeytyminen. :/ suosittelen marenkivoikreemiä lämpimästi niin tuollaista tuskin pääsee jatkossa käymään. :)
    Makeaa kakkuilua siulle!
    t. Tanja Ahonlaidasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ompa makeeta saada mestarilta kehu, kiitos<3 :) Marenkivoikreemiä teen varmasti jatkossa, se oli rakenteeltaan niin mainion oloista jo kertakokeilulla! :)

      Poista