keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Nintendo-sienet

Taas sai tilaisuuden kokeilla uutta, kun päätin jälleen yllättää erään/eräät. Kunnon kardinaalivirhettä lukuunottamatta olin ihan tyytyväinen. Onneksi ukot matkasivat "vain" ystäville. ;)

 ..ja tässä se näkyy: Varasin lakin päällystämiseen ihan liian pienen palan massaa ja kun asetin sitä erikseen värkkäämäni jalkaosan päälle, niin tadaa! Muffinssi iloisesti tervehtii lierin alta. :P
 Olin halunnut kokeilla muffinssien päällystämistä sokerimassalla jo pitkään. En tiedä miten oikeat kakkumestarin homman suorittavat, mutta minun oli ainakin pakko "leipoa" muffinssi uudestaan kasaan että sain siitä tarpeeksi tiiviin kestämään päällystysprosessin. Aika tiukkaa tavaraa siis taatusti oli, sillä nämä maitosuklaapaloja sisältäneet herkut eivät mistään kevyestä päästä olleet alkujaankaan. Supernamia kyllä, kiitos vaan ystävälleni Tiinalle ohjeesta! :) Sienien ruohotasanne on koottu muro-vaahtokarkki-massasta.

4 kommenttia:

 1. Kiiiiitos! Nämä oli niin hyviä, kuunneltiin semmosta happoista sieniensyöntimusiikkia samalla kun mässättiin. Jestas että pärisi, jopa mun sokerihimo tyydytettiin. :)

  VastaaPoista
 2. *pärisi*, hihhii! :D Olkaa hyvät, upeeta että sokruhimot sai tyydytyksen. :)

  VastaaPoista
 3. Maan mainiot sienet! :D
  t. aikoinaan Mariota sormet väärällään pelannut

  VastaaPoista